Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Uraz Kaygılaroğlu ile Ceren Kaçıkoç aşk mı yaşıyor? İlk fotoğraf geldi! - Magazin haberleri
        1

        Berrak Tüzünataç ile birlikteliğini noktaladıktan sonra Gülcan Arslan ile kısa süreli ilişki yaşayan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

        2

        'Erşan Kuneri' adlı dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Kaygılaroğlu'nun bu kez sosyal medya yöneticisi Ceren Kaçıkoç'a kaptırdığı konuşuluyor.

        3

        ASANSÖR POZU

        İkiliden Kaçıkoç, geçtiğimiz gün Instagram hesabından ünlü oyuncu ile asansörde çekilen fotoğrafını, "Şu an saç rengimiz tam tersi." notuyla yayınladı.

        Bu fotoğraf aşk dedikodularını güçlendirdi.

        4

        BİRLİKTELİK KISA SÜRDÜ

        Öte yandan Berrak Tüzünataç ile Uraz Kaygılaroğlu'nun şubat ayında Instagram canlı yayınlarında başlayan samimiyeti, kısa süre sonra beraberliğe dönüşmüştü. Tüzünataç ile Kaygılaroğlu, birkaç hafta sonra da Arnavutköy'deki bir balıkçıda aşklarını ilan etmişti. Ancak ikilinin aşkı uzun sürmemişti.

        5

        FİKİR UYUŞMAZLIĞI AŞKI BİTİRDİ!

        İkilinin cephesinden sık sık fikir uyuşmazlığı nedeniyle kavga ettikleri ve Kaygılaroğlu'nun ayrılmak istediği iddiaları gündeme gelmişti.

        Berrak Tüzünataç, ayrılık sonrası soluğu Bodrum’da bir detoks merkezinde almış ve aralarında Alican Yücesoy ve Ece Sükan’ın da olduğu arkadaş grubuyla tatil yapmaya başlamıştı.

        6

        Kaygılaroğlu, daha sonra oyuncu Gülcan Arslan ile aşk yaşamıştı. Ancak, ikilinin bu birlikteliği uzun sürmemişti.

        7

        BİR EVLİLİK YAPTI

        Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, 2014 yılında meslektaşı Melis İşiten ile evlenmiş ve 2017'de kızı Ada'yı kucağına alarak ilk kez babalık duygusunu yaşamıştı.

        İkili, 2019'un temmuz ayında sürpriz bir şekilde boşanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ