Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uşak’ta trafik polislerinin yaptığı uygulamada bin 590 sürücüye idari para cezası kesilirken, 42 araç da trafikten men edildi.

        Uşak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince geçtiğimiz hafta yapılan denetimlerde toplam 9 bin 952 araç kontrol edildi. Bin 590 araç sürücüsüne çeşitli nedenlerden idari para cezası uygulanırken, 42 araç da trafikten men edildi.

        Kontrol sırasında İhlas Haber Ajansı kameralarına konuşan Umut Üzel, yapılan denetlemelere olumlu karşıladığını belirterek, “İnsanlar alkol alıp diğer insanların hayatını tehlikeye atıyorlar. Bunun dışında da görmek istemediğimiz, duymak istemediğimiz olaylarla karşılaşıyoruz. Bu sebeple bunları olumlu karşılıyorum. Bu saatte, bu soğukta hepsine kolaylık diliyorum. Bunların topluma iyi yansıyacağını düşünüyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler