Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Uşak polisi soğukta kalan sokak hayvanlarını unutmadı! -Güncel haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul Küçükçekmece Atakent Mahallesi'nde bulunan bir sitenin girişindeki kedilere acımayıp tekme atan Aytuğ Koyuncu’nun görüntüleri günlerce konuşuldu.

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, önce serbest kalan ardından savcılığın itirazı üzerine tutuklanan Koyuncu olayının sıcaklığı devam ederken, Uşak’tan yürekleri ısıtan sıcak görüntüler geldi.

        KEDİ VE KÖPEKLERE YARDIM

        Uşak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre Doğa ve Sokak Hayvanlarını Koruma Büro Amirliği, Yunus Timler, resmi ekipler ve bekçi ekipleri, yağmurla birlikte havaların soğumasının ardından sokak hayvanları için çalışma başlattı.

        REKLAM

        Bu çerçevede büyük bir duyarlılık gösteren ekipler, sokakta yaşayan kedi ve köpekleri elleriyle besleyerek mama verdi. Ayrıca soğuktan korumak için üstlerini de "polis" yazılı battaniyelerle örttü. Ayrıca ekipler kentteki mama kaplarına mama doldururken kulübelere de battaniye serdi.

        UYGULAMA 3 YILDIR YAPILIYOR

        Uşak İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer’in talimatı üzerine yapılan bu çalışma, vatandaşlar tarafından takdir edildi. Uygulama 3 yıldır yapılıyor. Her kış kimsesiz vatandaşları karakolda misafir eden emniyet birimi, sokak hayvanlarına da bu yöntemle sahip çıkıyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ