Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Üsküdar Sahil Yolu'nda zincirleme kaza

        Üsküdar'da sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil önce yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya ardından 2 otomobil ile 1 motosiklete çarptı. Kazada 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle sahil yolunda trafik yoğunluğu yaşandı.

        DHA'nın haberine göre kaza, Çengelköy Yalıboyu Caddesi'nde saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Esmer Dişkaya idaresindeki otomobil seyir halindeyken yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya çarptı. Kontrolden çıkan otomobil daha sonra iki araca ve bir motosiklete daha çarptı.

        ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

        Çarpmanın şiddetiyle havalanan yaya yere düşerek ağır yaralandı. Kazada kadın sürücü de hafif şekilde yaralandı. Kaza nedeniyle ortalık adeta savaş alanına döndü. Olayın haber verilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yalıboyu Caddesi üzerinde uzun araç kuyruğu oluştu. Kaza yapan araçların olay yerinden kaldırılmasının ardınadan trafik normale döndü. Kazaya karışan bir sürücü, "Yaya yolun karşısına geçecekti. Aracın çarpmasıyla metrelerce havalandı ve yere düştü. Araç daha sonra benim otomobilime ve diğer araca çarptı" diye konuştu. Polisin kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ