Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Valbuena'nın yeni takımı açıklandı - Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona eren Mathieu Valbuena'nın yeni takımı duyuruldu.

        2

        Yunanistan'ın Olympiakos takımının başkanı Evangelos Marinakis, katıldığı bir programda, "Zamanı geldiğinde açıklayacağız. Valbuena'nın Olympiakos'a çok faydası olacak. Çok iyi bir oyuncuyu transfer ettik diyebiliriz, anlaşma şu anda çok yakın" dedi.

        3

        Fenerbahçe, Valbuena'yı 2017 yazında 1.5 milyon euro karşılığında Lyon'dan transfer etmişti. Sarı-lacivertli formayla 51 maça çıkan 34 yaşındaki yıldız, 10 gol ve 16 asistlik performans sergiledi.

        4

        YANAL, İRFAN CAN'I İSTİYOR!

        Spor Toto Süper Lig’de bu sezon bekleneni veremeyen Fenerbahçe transfer harekatına erken başladı.

        5

        Dün Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın Emre Belözoğlu’nun Fenerbahçe’de oynamak istediği açıklamasını yapmasının ardından bir iddia da İrfan Can Kahveci için geldi.

        6

        Sarı-lacivertlilerin Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın İrfan Can’ı çok istediği ve yaz transfer döneminde İrfan’ın Fenerbahçe’ye transfer olacağı iddia edildi.

        7

        23 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon Başakşehir formasıyla tüm kulvarlarda 36 maçta forma giydi ve 4 gol, 5 asistlik performans gösterdi.

        8

        KRUSE'NİN YOLU FENER

        Werder Bremen'den boşa çıkacak Max Kruse’nin Fenerbahçe’ye imza atma olasılığı, söylentilerin ötesine geçti.

        9

        Alman basını da 31 yaşındaki golcü futbolcunun Sarı-Lacivertliler’de forma giyeceğini yazdı.

        10

        ZAPATA'YA VETO!

        Fenerbahçe stopere alınacak adaylar arasında ilk sırada bulunan Milanlı Cristian Zapata’dan vazgeçti. Teknik direktör Ersun Yanal, bu oyuncu hakkında yaptırdığı detaylı araştırmada 32 yaşındaki futbolcunun fazla sakatlandığını ve bu nedenle Milan kadrosunda kendine fazla yer bulamadığını tespit etti.

        11

        Bunun üzerine Kolombiyalı stoper listeden çıkartıldı. 2013’ten bu yana Milan’da forma giyen Cristian Zapata bu sezon İtalya Serie A’da 13 maçta bin 27 dakika süre alabildi.

        12

        COMOLLİ İZ PEŞİNDE

        Yeni sezonda kadrosunda derin bir rotasyon planlayan, ancak ekonomik olarak fazla açılmak istemeyen Fenerbahçe, gözünü Fransa 2. Lig oyuncularına dikmiş durumda.

        13

        Geçen hafta Fransa’da Clermont’un maçını izleyerek Florian Aye ve Mathias Pereira Lage için harekete Damien Comolli’nin, Albacete’de forma giyen 26 yaşındaki Jeremie Bela için de temaslarda bulunduğu öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ