Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Valerien Ismael sorunlara çare arıyor - Beşiktaş haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş teknik direktörü Valerien Ismael, milli arada, ilk 7 haftada yaşanan problemleri düzeltmeye çalışıyor. TRT Spor'un haberine göre; Fransız çalıştırıcının önceliği, maçların 2'nci yarılarında düşen tempo.

        2

        Siyah beyazlılarda atılan 16 golün 12'si ilk yarılarda gelirken, ikinci devrelerdeki gol sayısı 4'te kaldı. 46 yaşındaki teknik adam, takımının tempoyu maçın geneline yaymasını istiyor.

        3

        Beşiktaş içim maçların ikinci yarısı savunma yönünden de sıkıntılı geçiyor. Yenilen 8 golün 5'i bu bölümde gelirken, Valerien Ismael bu probleme de çözüm arıyor.

        4

        Fransız çalıştırıcının bir diğer dikkat ettiği konu ise topla oynama süresi. Siyah beyazlı ekip, yüzde 45 virgül 6'lık topla oynama oranıyla ligdeki 19 takım içinde 15'inci sırada bulunuyor.

        5

        Ismael'in, futbolcularından oyunun genelinde topa daha fazla sahip olmalarını istediğini ifade edildi. 46 yaşındaki teknik adamın önem verdiği bir diğer konu ise sonradan oyuna giren futbolcuların skora etkisi.

        6

        Beşiktaş, yedek kulübesinden şu ana kadar sadece 1 asistlik katkı alabildi. Valerien Ismael, tüm oyunculara hazır olmaları yönünde direktif verdiği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ