Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit mezarları ziyaret edildi.

        15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Akköprü Mezarlığı'nda şehitlik ziyareti yapıldı. Tuşba ilçesine bağlı Akköprü Mahallesi'nde düzenlenen programa Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Murat Zorluoğlu, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Salih Karataş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, 6. Hudut Alay Komutanı Albay Şahin Yenilmez, Van Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Van Şube Başkanı Hamiyet Erez Koç, şehit aileleri, kurum amirleri, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

        Kur'anı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Nimetullah Arvas'ın dua etmesinin ardından Vali Zorluoğlu ile beraberindekiler, şehitlerin mezarlarını ziyaret ederek, kabirlere karanfil bıraktılar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler