Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN'da polisin bir evde yaptığı aramada 3 kilo 329 gram afyon sakızı, 681 gram metamfetamin ele geçirildi, gözaltanı alınan ev sahibi çift tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İpekyolu ilçesi Karşıyaka Mahallesi, Hicret 5'inci Sokak üzerinde bulunan park halindeki bir otomobil ve evde arama yaptı. Yapılan aramada 3 kilo 329 gram afyon sakızı, 681 gram sentetik uyuşturucu, uyuşturucu yapımında kullanılan tencere ve hassas terazi ile 6 bin 500 lira, bin dolar ve 50 euro bulundu.

        Olayla ilgili ev sahibi S.B. ile eşi S.B. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki zanlı, çıkarıldıkları mahkemece 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak' ve 'uyuşturucu madde nakletmek' suçlarından tutuklandı. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler