Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN'ın Gevaş ilçesinde, jandarmanın yol kontrolü sırasında durdurduğu şehirler arası iki otobüste 2 yolcunun üzerinde metamfetamin ve esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden biri tutuklandı, diğeri serbest bırakıldı.

        Gevaş ilçesi Yoldöndü Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Balaban Jandarma Asayiş Kontrol Noktası'nda durdurdukları şehirler arası iki yolcu otobüsünde kimlik kontrolü yaptı. Otobüslerde hareketlerinden şüphelenilen, adları açıklanmayan 2 yolcunun üst araması yapıldı. Ayrı otobüslerde olan yolculardan birinin üzerinde 63 gram metamfetamin, diğerinin üzerinde ise 5 gram esrar ve 5 uyuşturucu hap ele geçirildi. 'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan gözaltına alınan şüpheliler jandarmadaki sorgunun adliyeye sevk edildi. Mahkemece şüphelilerden biri tutuklanırken, diğeri ise serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler