Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsa Berge, yapılandırma için sadece 6 iş günü kaldığına dikkat çekti.

        Van Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Abidin Göksoy, Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsa Berge’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Göksoy ve Berge, yapılandırmadan faydalanmak için toplam 6 gün olduğunu belirterek, uyarılarda bulundular.

        2018 Mart ayı ve öncesi dönemlere ait 4/a, 4/b ve 4/c sigortalılarının borçları 7143 sayılı yeni yapılandırma ile sigorta primleri, işsizlik sigortası primi, idari para cezaları, iş kazası, meslek hastalığı veya işveren ya da üçüncü kişilerin sigortalılara yaptıkları haksız fiiller sonucunda doğan rücu alacakları, yersiz bağlanan gelir ve aylıklardan doğan alacaklar ve BağKur sigortalılarının daha önce dondurulan hizmet sürelerinin ihyası halinde doğacak alacaklar yapılandırılıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler