Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - ERZİNCAN'da önceki gün ele geçirilen 1 ton 271 kilogram eroinle ilgili iş adamı A.E., Van'daki iş yerinde gözaltına alındı.

        Erzincan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2 gün önce ErzurumErzincan karayoluna yapılan uygulama sırasında Van´dan İstanbul´a giden bir TIR'ı durdurdu. Narkotik köpeği 'Odin'in de kullanıldığı aramalarda, hayvan kuyruk yağlarının bulunduğu dorsede 1 ton 271 kilogram eroin ele geçirildi. TIR'da bulunan H.Ç., R.Y. ile S.Y. gözaltına alındı.

        Şüphelilerin ifadesi doğrultusunda polis ekipleri, eroinin Van'dan gönderildiğini belirledi. Erzincan ve Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonla, eroini gönderdiği değerlendiren iş adamı A.E., işyerinde gözaltına alındı. Tavuk firması bulunan A.E., emniyetteki işlemlerinin ardından Erzincan'a gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler