Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) VanErciş İlçe Başkanı Selahattin Şerbetçi geçirdiği kalp krizi sonucu 57 yaşında hayatını kaybetti.

        Erciş’te 2014 yılından itibaren MHP İlçe Başkanı olarak görev yapan Selahattin Şerbetçi, Sahil Kent Mahallesi’ndeki evinde sabaha karşı fenalaştı. Ailesi tarafından Erciş Devlet Hastanesine getirilen Şerbetçi'nin burada yapılan ilk müdahalenin ardından Van’a sevk edilmesi kararlaştırıldı. Van’a götürülürken durumu bir anda ağırlaşan Şerbetçi’yi sağlık görevlileri tekrar en yakın sağlık kuruluşu olan Erciş Devlet Hastanesine geri getirdi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Şerbetçi kurtarılamayarak vefat etti.

        Evli ve 3 çocuk babası olan Şerbetçi’nin cenazesi, Vanyolu Camisi’nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler