Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van İl Müftülüğünce “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle “Hafızlık ve Kur’anı Kerimi Güzel Okuma Yarışması” yapıldı.

        Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde, erkek ve bayan din görevlileri arasında yapılan “Hafızlık ve Kur’anı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, düzenlenen il finaliyle sona erdi. Yarışma neticesinde erkek din görevlileri hafızlık yarışmasında Çaldıran ilçesindeki Beydoğan Mahallesi Camii İmamHatibi Abdussamed Demirbilek,, erkek din görevlileri Kur’an Kerim güzel okuma yarışmasında İpekyolu ilçesindeki Ulu Camii MüezzinKayyımı İsmail Akdoğan, bayan din görevlileri hafızlık yarışmasında Edremit ilçesindeki Seyyid İbrahim Kur’an Kursu Öğreticisi Ayşe Yıldırım, bayan din görevlileri Kur’an Kerim güzel okuma yarışmasında ise Muradiye ilçesindeki Karahan Mahallesi Camii Kur’an Kursu Öğreticisi Kübra Aydoğdu birinci seçildi.

        Yarışma sonunda İl Müftüsü Vekili Sebahattin Kesti ve İl Müftü Yardımcısı Vekili Sacit Emiri ve komisyon üyelerince yarışmacılara çeşitli hediyeler verildi.

        Yarışmada il birincisi olan görevlilerin bölge yarışmasında Van’ı temsil edecekleri belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler