Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN'ın Özalp ilçesinde, jandarma ekipleri köprü altına gizlenmiş çuvallar içerisinde 101 kilo 728 gram eroin ele geçirdi.

        Van İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şubesi ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, aldıkları ihbar üzerine Özalp ilçesine bağlı Bakışık Mahallesi'ne operasyon düzenledi. Narkotik arama köpeği 'Alem' ve 'Barut'un' da yer aldığı operasyonda, yapılan arazi arama tarama faaliyetlerinde, mahalledeki köprünün altında şüpheli çuvallar tespit edildi. Çuvallarda yapılan aramada 200 paket halinde 101 kilo 728 gram eroin ele geçirildi. Jandarma, olayla ilgili şüphelileri yakalamak için geniş çaplı soruştuma başlattı.

        Öte yandan jandarma ekiplerinin Gevaş ilçesi sınırları içerisinde bulunan Balaban Jandarma Kontrol Noktası'nda yaptığı  yol kontrollerinde, yolcu minibüsünde seyahet eden bir yolcunun yapılan üst aramasında, bacağına bantladığı poşette 26 gram eroin ile durdurulan yolcu otobosündeki bir yolcunun üzerinde ise 23 gram metamfetamin ele geçirildi. Kontrollerde, 12 kaçak viski ele geçirirken, 3 şüpheli gözaltına alındı.

         

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler