Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Van’ın Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’i makamında ziyaret etti.

        AK Parti’den belediye başkanı seçilen Abdurrahman Şeylan, beraberindeki AK Parti Çatak İlçe Koordinatörü İskender Şeylan ile Orgeneral Arif Çetin’i ziyaret ederek, bir süre görüştü. Ziyarette konuşan

        Başkan Şeylan, “Van’da görev yaptığınız süre zarfında vatandaşlarla birebir diyalogunuz sayesinde bize bir ağabey, bir baba, bir kardeş gibi davrandınız. Makamda değil halkın içinde oldunuz. Ülkemize, ilimize, ilçemize vermiş olduğunuz çalışmalar için size minnettarız” dedi.

        Orgeneral Arif Çetin ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’a plaket takdim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler