Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van İl Müftülüğünce ortaokul öğrencileri arası düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

        Diyanet İşleri Başkanlığı talimatları gereğince 2019 yılı Ramazan teması olarak belirlenen “Ramazan ve İnfak” konusu çerçevesinde Van İl Müftülüğünce ortaokullar arası düzenlenen resim ve kompozisyon yarışması sonuçlandı. Yarışmaya kompozisyon dalında 8, resim dalında ise 11 ilçe birincileri katıldı. Yarışmada dereceye giren öğrenciler için düzenlenen ödül töreni, İpekyolu İlçe Müftüsü ve aynı zamanda İl Müftü Yardımcısı Vekili Sacit Emiri’nin selamlama konuşmasıyla başladı.

        Yarışmada kompozisyon dalında Edremit Özel Hürriyet Eğitim Kurumları Ortaokul öğrencisi Zülal Demirbaş, resim dalında ise Edremit Anadolu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Fatma Gül Yurtseven birinci oldu.

        Birinci olan öğrencilere yarım altın ve kitap seti, ikinci ve üçüncü olan öğrencilere ise çeyrek altın ve kitap seti, ailelerine ve öğretmenlerine de çeşitli hediyeler verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler