Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vanlı sosyal medya fenomeninin başlattığı kampanya sonucu İstanbul’da harekete geçen hayırseverler, NCL hastası iki kardeşe yürüteç gönderdi.

        Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken sosyal medya fenomeni 'Vanlı Amcan' isimli kullanıcı; ihtiyaç sahibi ailelere umut olmaya devam ediyor. 'Vanlı Amcan' isimli kullanıcı, sosyal medya hesabından NCL (beyincik erimesi) hastalığı bulunan Feride ve Hatice isimli kız kardeşler için yardım çağrısında bulundu.

        Paylaşım sonucu İstanbul’da gönderilen 2 adet yürüteç, Vanlı kardeşlerin hayalini gerçekleştirdi. İpekyolu ilçesine bağlı Cevdet Paşa Mahallesi’nde yaşayan NCL hastası Feride ve Hatice kız kardeşler, kavuştukları yürüteçleriyle daha rahat yürümeye başladı. Yürüteçleriyle rahat yürüyen iki kardeş ile aileleri, sosyal medya fenomeni 'Vanlı Amcan' isimli kullanıcıya ve hayırseverlere teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler