Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van’ın Özalp ilçesinde karnelerini alan öğrenciler, 15 günlük tatile çıktılar.

        20 Temmuz Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine Özalp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Çelik, Özalp İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Aksoy, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Vahdettin Aksoy, kurum amirleri, okul müdürü, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. Okula gelişinde öğrencilerle sohbet eden ve okulu gezen Kaymakam Çelik, öğrencilerin karnelerini dağıttı.

        Karne gününün çocukların yıl boyunca yaptığı birçok faaliyetin değerlendirildiği, geleceğe hazırlandığı bir gün olduğunu dile getiren Kaymakam Çelik, karnelerini verdiği öğrencileri tek tek tebrik etti.

        Karne dağıtım töreninin ardından okul müdürü ve öğretmenlerle sohbet eden Kaymakam Çelik, öğretmenlere çalışmalarından başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler