Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Van’ın Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, ÇatakPervari kara yolu Kaçit Mahallesi yakınlarında önceki gün düşen çığ bölgesinde incelemelerde bulundu.

        Van’ın Çatak ilçe merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki Kaçit Mahallesi yakınında ÇatakPervari kara yoluna önceki gün çığ düştü. Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yalçın, Fen İşleri Müdürü Erdoğan Babur ve AK Parti İlçe Koordinatörü İskender Şeylan, çığın düştüğü alana giderek incelemelerde bulundu.

        Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, ilçenin her tarafının çığ bölgesi olduğunu belirterek, “VanÇatak kara yolu Elmacı bölgesine düşen çığ dört günlük çalışma ile açıldı. Bilgi Mahallemizde düşen çığ için bölgede Van Büyükşehir ve belediyemize ait iş makineleri çalışıyor. Akşam saatlerinde o yolumuz da ulaşıma açılacak. ÇatakPervari karayoluna düşen çığ, kara yolunun büyük bir bölümünü yıktığı için ulaşım kontrollü bir şekilde yapılabiliyor. İlçemizde en büyük çığ, Korulu Mahallemizin yolunda bulunuyor. O çığ bölgesinde hiçbir çalışma yapılmadı. Belediyemize sayısızca küçük çığlar düştüğü ihbarı yapılıyor. Vatandaşlarımızdan ricam sabırlı olmalarıdır, çığ gelme tehlikesi devam ediyor. Belediye olarak iş makinelerimiz yetersiz. Elimizdeki imkanlara göre hasta, aciliyet ve hava durumuna göre çalışma yapabiliyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler