Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN, (DHA)VAN ve Bitlis'te polisin göçmen kaçakçılığı yapan kişilere yönelik düzenlediği operasyonlarda 5 kişi gözaltına alındı.

        Van Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Van Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Büro Amirliği ekiplerinin 'Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti' yapan kişilere yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında Van ve Bitlis'te operasyonlar düzenlendi. Düzensiz göçmenleri yasa dışı yollarla ülkeye sokan, barındıran ve büyük şehirlere sevkini yapan 8 şüpheliye yönelik 2 gün önce düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        Soruşturma kapsamında diğer 3 kişinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.DHA-Genel Türkiye-Van VAN-DHA

        2020-07-06 13:19:00

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler