Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Barış KUL/ERCİŞ (Van), (DHA)VAN´ın Erciş ilçesinde bir evin bahçesinde kedinin, kıstırdığı fare ile oyunu cep telefonuyla görüntülendi.

        Erciş ilçesi Alkanat Mahallesi'nde oturan 3 çocuk babası Sinan Keleş (45), evinin bahçesinde kedinin bir fareyi duvar dibinde kıstırdığını gördü. Kedi, fare ile bir süre oynadı. Bir süre sonra bir fırsatını bulan fare, kaçıp deliğe girdi. Keleş, kedinin fare ile oynadığı anları, cep telefonuyla kaydetti. Keleş'in paylaştığı görüntüler, sosyal medyada ilgi gördü.

        Olayın akıllara çizgi film karakterleri Tom ve Jerry'i getirdiğini belirten Sinan Keleş, "2 dakikalık bir görüntü çektim. Bu durum hem benim hem de çocuklarımın ilgisini çekti" dedi.DHA-Genel Türkiye-Van / Erciş Barış KUL

        2020-07-13 10:27:31

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler