Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Barış KUL/ERCİŞ, (Van), (DHA)VAN'ın Erciş ilçesinde, jandarma ekipleri durdurdukları sürücü ve yolculara bayram şekeri ile çikolata ikram ettikten sonra yaşam tüneli çadırında trafikte uymaları gereken kurallar izletildi.

        Erciş İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kurban Bayramı nedeniyle ilçeye 30 kilometre uzaklıktaki Akçagedik jandarma kontrol noktasında uygulama yaptı. Sürücülere ve yolculara çikolata ile şeker ikramında bulunan ekipler, daha sonra `Yaşam için kısa bir mola´ sloganıyla başlatılan proje kapsamında, yaşam tüneli çadırında trafikte uymaları gereken kuralları izletti.

        Seyahat eden sürücü ve araçların içerisindeki yolcuların, Kurban Bayramlarını kutlayan jandarma ekipleri, Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında bilgi verdi, bu süreçte vatandaşların mecbur olmadıkça evlerinden çıkmamaları, çıkan vatandaşların da maske takmaları yönünde uyarılarda bulundu. DHA-Genel Türkiye-Van / Erciş Barış KUL

        2020-08-01 10:39:17

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler