Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan’ı ziyaret etti.

        Van'a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil, ilk olarak Özalp ve Saray ilçelerinden bir takım ziyaretlerde bulundu. Bakan Yardımcısı Erdil, Özalp ve saray ziyaretlerinin ardından beraberinde Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ile birlikte İpekyolu Belediyesi’ni ziyaret etti. İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan ile belediye başkan yardımcıları tarafından belediye girişinde karşılanan İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil, makama geçerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        “Başkan Vekili Aslan, “Bilgilendirme sunumu yaptı”

        İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, ziyarette Bakan Yardımcısı Erdil’e sunum yaparak İpekyolu hakkında bilgi verdi. İpekyolu Belediyesi’nin çalışmalarını ve ilçenin ihtiyaçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Belediyedeki toplantının ardından İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil, Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan ile birlikte Kazım Karabebir (Maraş) Caddesi esnafını ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Erdil, esnaflara bol kazanç dileklerinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler