Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Barış KUL/ ERCİŞ (Van),(DHA) VAN´ın Erciş ilçesi Latifiye Mahallesi'nde 5 gün önce dünyaya gelen 4 yavru kedinin anneleri ortadan kayboldu. Bahçelerinden kedi sesi geldiğini duyan Nurzelal Peköz (18), yavru kedilere sahip çıktı. Kedileri evde şırıngayla süt vererek besleyen Peköz, daha sonra belediye ekiplerine teslim etti. 

        Erciş ilçesine bağlı Latifiye Mahallesi'nde yaşayan Paköz ailesi, 5 gün önce bahçeden kedi sesi geldiğini duydu. Bahçeye giden Nurzelal Peköz, yeşillikler arasında 4 yavru kedi buldu. Bir süre yavru kedilerin annesini arayan Paköz, bulamayınca yavruları eve götürdü. Eczaneden aldığı şırınga ile yavru kedileri 5 gün besleyen  Nurzelal Peköz, daha sonra belediye ekiplerini haber verdi. Kedileri alan belediye ekipleri, Van'daki hayvan barınağına götürdü.

        ŞIRINGA İLE SÜT VERDİ 

        Üniversite sınavlarına hazırlanan Nurzelal Peköz, "Bir sabah bahçeden kedi sesi geldiğini duydum. Hemen sesin geldiği yere doğru gittim. Daha birkaç günlük 4 tane kedi yeşiliklerin arsında duruyordu. Bir süre annelerini aramaya başladım ve bulamayınca köpekler zarar vermesin diye eve götürdüm. Kediler çok küçük, daha gözlerini bile dünyaya açmamışlardı. Gidip eczaneden bir şırınga alıp, minik kedileri süt ile beslemeye başladım. Erciş Belediyesi ekiplerini arayıp kedileri almalarını söyledik. Onlar da hemen gelip minik kedileri alıp, Van'daki hayvan barınağına götürdüler" dedi. DHA-Genel Türkiye-Van / Erciş Barış KUL

        2020-09-14 12:49:50

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler