Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van’ın İpekyolu ilçesinde yaşayan ve yetiştirdiği meyvelerle sürekli gündeme gelen 77 yaşındaki Cahfer Sadık Işık, korona virüs hastalığına yenik düştü.

        Tüm dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan korona virüs salgını can almaya devam ediyor. Vaka sayısının iki kat arttığı Van’da da üzücü haberler gelmeye devam ediyor. İpekyolu ilçesine bağlı Vali Mithat Bey Mahallesi'nde yaşayan ve sosyal medya fenomeni Nihat Işık’ın (Vanlı Nihat Hoca) babası Cahfer Sadık Işık da salgına yenik düştü. Van’ın ‘Cahfer Amcası’ olarak da bilinen ve geçtiğimiz yıllarda kentte yetiştirilmesi zor olan meyveleri yetiştirerek gündeme gelen Işık, dün gece hayata gözlerini yumdu. Aynı zamanda kalp hastası olan ve korona virüse yakalanan Işık, sevenlerini ve ailesini hüzne boğdu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler