Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Bahçesaray İlçe Başkanı Cumali Sabırlı’nın girişimleri sonucu Çatbayır İlkokulu ile Papatya mezrasının köprü temelleri atıldı.

        Bahçesaray ilçesine bağlı Çatbayır Mahallesi İlkokulu ve Papatya mezrasının köprü temelleri atıldı. AK Parti Bahçesaray İlçe Başkan Sabırlı’nın 2019 yerel seçimlerden önce yerinde tespit ettiği Çatbayır İlkokulu ve Papatya mezarsı köprünsün temelleri atıldı. Okul ve köprünün temel çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Sabırlı, “En kısa zamanda yeni eğitim öğretim yuvamızda geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz, yeni yuvalarına kavuşacaklar. Yıllardır ulaşımda sorun teşkil eden Papatya mezrasının köprü yapımı bitmek üzere. Rabbim nice güzel çalışmaların bittiğini görmeyi nasip etsin. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a, hükümetimize, vekillerimize belediye başkanımıza çok teşekkür ederim” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler