Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Behçet DALMAZ/VAN,(DHA)YENİ yıla sayılı günler kala Vanlılar, Milli Piyango tarihinde en yüksek ikramiye olan 100 milyon TL'nin sahibi olmak için, bayilere akın ediyor.

        Milli Piyango tarihinde en yüksek ikramiye olan 100 milyon TL'nin sahibini bulacağı Milli Piyango özel yılbaşı çekilişine sayılı günler kala, Van'da da büyük heyecan yaşanıyor. 'Talih kuşu'nu arayanlar hayallerine ulaşmak için bayilerden ve kent merkezindeki seyyar bilet satıcılarından Milli Piyango bileti alıyor. Bilet alan vatandaşlardan bazıları büyük ikramiyenin kendisine çıkması halinde çocuklarını okutup, ev alarak yatırım yapacağını söylerken, bazıları da ihtiyaç sahibi çocuklara yardımcı olacağını dile getirdi. 30 yıldır kentte Milli Piyango bayisi olan Umut Sağlık, yeni yıla kadar biletlerin tükeneceğini söyledi. 

        Seyyar bilet satan Mehmet Burat da, bu yıl bilet satışlarının çok iyi olduğunu ifade ederek, "40 senedir bu işteyim. Şu an bilet satışlarından memnunum" diye konuştu.

         DHA-Genel Türkiye-Van Behçet DALMAZ

        2020-12-22 12:57:29

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler