Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van Büyükşehir Belediyesi kentte etkili olan kar yağışının ardından çalışmalarını sürdürüyor.

        Van’da iki gündür etkisini sürdüren kar yağışıyla birlikte büyükşehir belediyesi ekipleri karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile Park Bahçeler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, sabahın ilk ışıklarıyla beraber Cumhuriyet, Kazım Karabekir, Milli Egemenlik, Defterdarlık, Hacıbekir, Hastane, İkinisan, Sıhke ve Zübeyde Hanım caddelerinde kaldırım ve yaya yollarında kar temizleme çalışması yaptı.

        Kar yağışından dolayı Bahçesaray, Başkale, Çatak, Edremit, Erciş, Gevaş, Gürpınar, İpekyolu, Muradiye Saray ve Tuşba ilçelerine bağlı 149 kırsal mahalle ve bu mahallelere bağlı 171 mezranın yolu ulaşıma kapandı. Yüksek kesimlerde kar kalınlığı bir metreye ulaşırken, kapanan 320 yerleşim yerinin bir an önce ulaşıma açılması için de çalışmalar devam ediyor.

        Vatandaşların yolda kalan araçları da iş makinelerinin yardımıyla saplandığı yerlerden kurtarıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler