Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Orhan AŞAN/VAN, (DHA)VAN Vali Yardımcısı Mesut Ozan Yılmaz, beraberindeki Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri ile birlikte market, manav, şarküteri, kasap gibi birçok iş yerinde denetim yaptı. Vali Yardımcısı Yılmaz, "Vatandaşlarımızın ürünleri güvenli ve olması gereken fiyattan alması için denetim yapıyoruz. Fahiş fiyat artışlarına fırsat vermeyeceğiz" dedi.  

        Van´da koronavirüs salgınından dolayı yaşanabilecek fiyat artışlarına karşı denetim yapıldı. Vali Yardımcısı Mesut Ozan Yılmaz ve beraberindeki Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı İsa Berge, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Osman Sevinç ile birlikte market, manav, şarküteri, kasap gibi birçok iş yerini denetledi. Vali Yardımcısı Yılmaz ve beraberindekiler, ürünlerin üzerindeki fiyatları tek tek incelerken, esnafı ve vatandaşları maske, mesafe ve hijyen konusunda da uyardı.

        Fiyat artışlarına karşı denetim yaptıklarını söyleyen Vali Yardımcısı Mesut Ozan Yılmaz, "Vatandaşlarımızın ürünleri güvenli ve olması gereken fiyattan alması için denetim yapıyoruz. Fahiş fiyat artışlarına fırsat vermeyeceğiz. Denetimlerimiz aralıksız sürecek" dedi.DHA-Genel Türkiye-Van Orhan AŞAN

        2020-12-25 17:45:44

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler