Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Barış KUL/ERCİŞ (Van), (DHA)VAN'ın Erciş ilçesinde, yılın ilk bebeği olarak gözlerini dünyaya açan Muhammet Emre'ye Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu altın takıp, çeşitli hediyeler verdi.

        Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, 2021 yılı nedeniyle ilçenin giriş ve çıkışlarında bulunan jandarma ve polis noktalarında uygulamaya katıldı. Mehmetbeyoğlu, burada görev yapan polis ve jandarma görevlilerinin yeni yılını kutlayarak, tatlı ikram etti. Mehmetbeyoğlu, uygulama noktasında seyir halinde olan sürücülerin yeni yılını kutlayıp, tatlı ikramında da bulundu.

        Mehmetbeyoğlu ve beraberindeki protokol ilçede bulunan Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanesi'ne giderek Hastane Başhekimi Dr. Suat Altın ve hastanede görev yapan doktorların yeni yılını kutlayarak, Van Erciş ilçesinde 2021 yılının ilk çocuğu olan Muhammet Emre bebeğin annesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Mehmetbeyoğlu, gözlerini dünyaya açan Muhammet bebeğe altın takarak, çeşitli hediyeler de verdi.DHA-Genel Türkiye-Van / Erciş Barış KUL

        2021-01-01 02:41:55

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler