Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Behçet DALMAZ/VAN, (DHA)VAN'ın Bahçesaray ilçesinde kalp krizi geçiren K.G. (61), çığ riski nedeniyle her gün belirli saatlerde karayolunun ulaşıma kapatılması dolayısıyla tahsis edilen polis helikopteriyle Van'da hastaneye kaldırıldı.

        Van'da geçen yıl 4-5 Şubat'ta meydana gelen çığ nedeniyle 42 kişinin hayatını kaybettiği, 84 kişinin ise yaralı olarak kurtarıldığı VanBahçesaray yolu, bu yıl çığ riski nedeniyle her gün belirli saatlerde ulaşıma kapatılıyor. Dün akşam, yolun kapalı olduğu saatlerde Bahçesaray ilçesinde K.G., kalp krizi geçirdi. Yolun kapalı olması nedeniyle K.G.'nin yakınları, yetkililerden yardım istedi. Bunun üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Havacılık Şubesi´ne ait 'Sikorsky' helikopter, K.G'yi hastaneye ulaştırmak için havalandı. Refakatçisi ile birlikte bölgeden alınan K.G., Van'a getirilip, pistte hazır bekleyen sağlık ekiplerine teslim edildi. K.G., daha sonra Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne götürülerek tedaviye alındı.DHA-Genel Türkiye-Van Behçet DALMAZ

        2021-01-07 13:18:26

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler