Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Behçet DALMAZOrhan AŞAN/VAN, (DHA)VAN Gençlik ve Spor Müdürü Nevzat İnanç, yapılan hizmetlerle ilgili düzenlediği basın toplantısı öncesi, '10 Ocak Gazeteciler Günü' dolayısıyla gazetecilere pasta kestirip, ikram etti.

        Van Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nde son 5 yılda kent genelinde spor alanında yapılan hizmetlerle ilgili basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, şube müdürleri ve kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı. İnanç, 10 Ocak Gazeteciler Günü öncesi iki pasta yaptırıp, toplantıya katılan gazetecilere sürpriz yaptı. Toplantı salonuna getirilen pastalar, en yaşlı ve en genç 4 gazeteci tarafından kesildi. Kesilen pastalar, gazetecilere ikram edildi. İnanç, 9 Ocak'ta yapmayı planladıkları programın, pandemi nedeniyle iptal edildiğini belirterek, "Büyük emek veren gazetecileri unutmadığımızı göstermek adına, bugün yaptığımız toplantıda küçük bir sürpriz yaptık. Tüm basın çalışanlarının, 10 Ocak Gazeteciler Gün'leri kutlu olsun" dedi.

        İnanç, daha sonra Van ve ilçelerinde 2015-2020 tarihleri arasında yapılan hizmetleri anlattı. DHA-Genel Türkiye-Van Behçet DALMAZOrhan Aşan

        2021-01-07 13:22:38

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler