Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Harun AKSU/BAŞKALE (Van), (DHA)VAN´ın Başkale ilçesinde belediyenin temizlik personelinin yol kenarında bulduğu kanadı kırık şahin tedaviye alındı. 

        Başkale'nin Eşmepınar Mahallesi'ne çöp almak için giden temizlik personeli Yavuz Kızılaltun, yol kenarında yaralı şahin buldu. Kızılaltun şahini aracına alıp İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne götürdü. Kanadı kırık olan şahin, buradan da Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne Yaban Hayvanları Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi´ne gönderildi.

        Şahinin sağlığına kavuşması temennisinde bulunan Yavuz Kızılaltun, "Eşmepınar Mahallesi´nden dönerken yol kenarındaki şahini fak ettim. Kanadı kırık olduğu için uçamayan şahini alarak hemen İlçe Tarım Müdürlüğü´ne getirdim. İnşallah iyileşir, tekrar sağlığına kavuşur" dedi.DHA-Genel Türkiye-Van Harun AKSU

        2021-05-06 12:52:05

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler