Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van’ın Tuşba Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerleri tarafından ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ etkinlikleri kapsamında el sanatları sergisi düzenlendi.

        İskele Mahallesi’nde bulunan 15 Temmuz Parkı’nda düzenlenen ve resim, çini, seramik, tezhip ile giyim eserlerinin yer aldığı serginin açılışı Tuşba Kaymakamı Furkan Duman tarafından yapıldı. Birbirinden güzel resimlerin, yoğun sabır isteyen tezhiplerin, maharet isteyen maskelerin ve ustalık gerektiren giyim eserlerinin yer aldığı sergide tüm stantları tek tek gezerek kursiyer ve öğreticilerden bilgi alan Tuşba Kaymakamı Duman, emeği geçen herkese teşekkür etti.

        Düzenlenen programa Tuşba Kaymakamı Furkan Duman’ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bakır Bedevioğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yaviç, Tuşba ADEM Müdürleri ve kursiyerler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler