Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Behçet DALMAZ/VAN, (DHA)VAN'ın Edremit ilçesinde yük taşıyan TIR, seyir halindeyken alev aldı. Alevler Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürülürken, TIR'ın dorsesi ve sürücü kabini kullanılamaz hale geldi. Yaralı olarak kurtarılan TIR'ın sürücüsü ise hastaneye kaldırıldı.

        Van'ın Edremit ilçesi yönüne giden TIR, Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi yakınında seyir halindeyken, henüz bilinmeyen nedenle alev aldı. Yaralı olarak kurtarılan sürücü, hastaneye kaldırılarak tedaviye alınırken, çevredekiler itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine bölgeye gelen Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Alevler, uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınarak, söndürüldü. Yangında TIR'ın dorsesi ve sürücü kabini, kullanılamaz hale geldi. Bir süre kapalı kalan yol ise TIR´ın kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açılırken, yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı. DHA-Güvenlik Türkiye-Van Behçet DALMAZ

        2021-06-23 21:54:40

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler