Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Barış KUL/VAN (Erciş)(DHA)VAN'da, kaçak göçmenlerin taşındığı minibüsün kontrolden çıkıp, takla atarak alev aldığı kazada 11 kişi yaşamını yitirdi, 21 kişi de yaralandı.

        Kaza, gece saatlerinde Erciş yolu Karahan bölgesinde meydana geldi. Kaçak göçmenlerin taşındığı 65 ER 186 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu takla attı. Kaza sonrası minibüs alev alırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, UMKE ve jandarma ekibi sevk edildi. Olayı yerine gelen itfaiye ekiplerince yangın söndürülürken, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde 11 kişinin yaşamını yitirdiği, 21 kişinin de yaralandığı belirlendi. Yaralılar, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından çevredeki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Yaşamını yitiren 11 kişinin cenazesi ise olay yerindeki incelemenin ardından morga götürüldü. 

        Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı. DHA-Güvenlik Türkiye-Van / Erciş Barış KUL

        2021-07-11 03:26:58

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler