Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Barış KUL/ERCİŞ (Van), (DHA)ANTALYA Yamaç Paraşüt Kulübü sporcusu Mehmet Sadık Göller, memleketi Van'ın Erciş ilçesinde koronavirüs aşısının önemine dikkat çekmek için yamaç paraşütü ile uçurduğu yolcularla 'Lütfen aşı yaptırın' çağrısında bulundu.

        Mehmet Sadık Göller, doğup büyüdüğü Van'ın Erciş ilçesi Çelbibağı Mahallesi'nde gelerek, Madavank tepesinde yamaç paraşütü yaptı. Göller, uçurduğu yolcularla birlikte 300 metre yükseklikte koronavirüs aşısının önemine dikkat çekmek için 'Lütfen aşı yaptırın' diye seslendi. Antalya'nın birçok dağında yamaç paraşütü yaptığını belirten Göller, Madavank tepesinin fiziki olarak muhteşem coğrafyaya sahip olduğunu söyledi. Mehmet Sadık Göller; Antalya, Alanya ve Fethiye'de yaptığı bu sporu, memleketinde de yapmak istediğini ve aşıya dikkat çekmek istediğini belirtti. DHA-Genel Türkiye-Van Barış KUL

        2021-07-13 09:57:45

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler