Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van İl Jandarma Komutanlığınca PKK/KCK terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalarda firari olan H.K. ile birlikte toplam 9 şüpheli şahıs yakalanırken, 11 şüpheli şahsın yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

        Van Valiliğinden yapılan açıklamada, “İl Jandarma Komutanlığınca PKK/KCK terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak, Terör Örgütüne Bilerek İsteyerek Yardım ve Yataklık Etmek suçundan Van, Siirt ve Şırnak illerinde 21 hedef şahsa yönelik 16 Temmuz 2021 tarihinde icra edilen operasyonda (9) şüpheli şahıs yakalanmıştır. Firari durumda olan H.K (Van) yapılan çalışmalar neticesinde yakalanarak gözaltına alınmış, 11 şüpheli şahsı yakalama çalışmaları devam etmektedir. Van Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla adli tahkikata başlanmıştır” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler