Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN,(DHA)VAN Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Bangladeş'in Ankara Büyükelçisi Mosud Mannan´ı makamında ağırladı.

        Programı kapsamında ilk ziyaretini Van Valiliği'ne yapan Büyükelçi Mannan, valilik şeref defterini imzaladıktan sonra heyetiyle birlikte Vali Mehmet Emin Bilmez ile bir süre görüştü. Vali Bilmez, dost ve kardeş ülke Bangladeş´in Büyükelçisini Van'da  ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu söyledi.  Bilmez, Büyükelçi Mannan´a NASA´nın uzaydan çekilen fotoğraflar yarışmasını hediye edip, Van Gölü hakkında bilgi verdi.

        Büyükelçi Mosud Mannan ise, Van Müzesi'ni gezdiğini, Van Gölü ve Akdamar Adası´nı da gezeceğini söyledi. Mannan, ziyaret sebebinin turizm dışında Van Valiliği ve büyükelçilik ilişkilerinin daha da güçlenmesi olduğunu belirtti. Türkiye'nin farklı illeri ve Van´ın ilçelerinde meydana gelen doğal afetler ve yaşanan kayıplar için geçmiş olsun dileklerini ileten  Mannan, 2020 Tokyo Olimpiyatlarında Türk sporcularının başarılarını da  tebrik etti. Ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ve fotoğraf çekimiyle son buldu.

        DHA-Genel Türkiye-Van Behçet DALMAZ

        2021-08-02 13:02:58

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler