Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Behçet DALMAZ/VAN, (DHA)VAN'ın İpekyolu ilçesinde polisin bir iş yerine düzenlediği silah operasyonunda, cephanelik ortaya çıkarıldı. Kolilere gizlemiş 1300 tabancanın ele geçirildiği operasyonla ilgili  3 şüpheli gözaltına alındı.

        Van Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şubesi ekipleri, silah kaçakçılığına yönelik istihbari bilgi üzerine harekete geçti. 2 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından bugün İpekyolu ilçesindeki bir işyerine baskın yapıldı. Çevresinde güvenlik kordonu oluşturulan iş yerinde yapılan aramalarda cephanelik ortaya çıkarıldı. Onlarca koli içerisine gizlenmiş 1300 tabanca ile bu silahlara ait 16 bin 200 parça ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alınırken, soruşturma devam ediyor.   DHA-Genel Türkiye-Van Behçet DALMAZ

        2021-08-22 21:33:54

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler