Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batı Karadeniz Bölgesindeki sel mağdurları için Van’ın Muradiye ilçesinde toplanan yardım malzemeleri, gönderilmek üzere Van Valiliğine teslim edildi.

        Muradiye Kaymakamlığı ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Karadeniz bölgesinde meydana gelen sel felaketinde mağdur olan aileler için ‘Van Sizinle’ adlı yardım kampanyası başlatıldı. Yardım çerçevesinde toplanan malzemeler, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ekiplerince kolilere yerleştirildi. Yaklaşık 200 koliden oluşan yardım malzemeleri, sel mağdurlarına ulaştırılmak üzere Van Valiliğine gönderildi.

        Konu ile ilgili bilgi veren İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nurettin Yavrutürk, “Muradiye Kaymakamlığı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı öncülüğünde sel felaketinin yaşandığı Karadeniz Bölgemiz için başlattığımız ‘Van Sizinle’ adlı yardım kampanyamızda hazırladığımız kolilerimizi afet bölgemize ulaştırmak üzere Van Valiliğimize gönderdik. Kampanyamıza destek veren hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah devletimize ve milletimize bir daha böyle felaket yaşatmasın” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler