Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vadi Doğa Sporları Kulübü üyeleri, Başkale sınırları içerisinde buluna ‘Vanadokya’ ve ‘Travertenleri’ ziyaret ederek hem Van'ın tanımına katkı sağlıyorlar hem de Van Gölü kirliliğine dikkat çekiyorlar.

        Van ve çevresindeki tarihi ve doğal güzelliklere dikkat çekmek isteyen Vadi Doğa Sporları Kulübü üyeleri, her hafta değişik yerlere geziler düzenliyor. Kalabalık gruplarla gittikleri gezileri sosyal medya üzerinden de takipçileriyle paylaşan Vadi Doğa Sporları Kulübü üyeleri, Başkale sınırları içerisinde bulunan Hoşap Kalesi, Bartholomeus Kilisesi, Peribacaları ‘Vanadokya’ ve ‘Travertenlere’ ziyaret ederek Van'ın tanımına katkı sağlıyorlar hem de Van Gölü kirliliğine dikkat çekiyorlar.

        Vadi Doğa Sporları Kulübü başkanı Ömer Demez, “Süphan dağı tırmanışı sonrası etkinliğimizi zenginleştirerek tarihi yapıları ve doğa güzelliklerini görmek gezmek için 30 kişilik bir ekip olarak Hoşap Kalesi, Bartholomeus Kilisesi, Peribacaları ‘Vanadokya’ ve ‘Travertenleri’ gezerek güzel bir gün geçirdik. Katılan bütün dostlarımızı kutluyoruz. Doğada buluşalım, huzur, mutluluk, dostluk, paylaştıkça insanlar güzelleşir” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler