Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Behçet DALMAZ/ VAN, (DHA)VAN'a gelen Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Ahmet Kendir, Vali Mehmet Bilmez başkanlığındaki Asayiş Toplantısı'na katıldı.

        Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Kendir, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Van'a geldi. Ferit Melen Havalimanı'nda Vali Mehmet Emin Bilmez, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın tarafından karşılanan Tümamiral Kendir, ilk olarak Vali Bilmez başkanlığındaki Asayiş Toplantısı'na katıldı. Toplantının ardından Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı yerleşkesindeki Sahil Güvenlik Komutanlığı Karargahı'nı ziyaret eden Vali Bilmez, Tümamiral Kendir ve beraberindeki heyet, Edremit Marina'da bulunan ve 1 Eylül itibarıyla Van Gölü'ndeki güvenliğin sağlanması için göreve başlayan Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı'na geçti. Botlarda inceleme yapan Tümamiral Kendir, Van Sahil Güvenlik Komutanı Yüzbaşı Fırat Aslan'dan bilgi aldıktan sonra Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın konuşlanacağı alanda inceleme yaptı.

        Tümamiral Kendir, incelemelerinin ardından Vali Bilmez'i de makamında ziyaret etti. Valilik Şeref Defteri'ni imzalayan Tümamiral Kendir'e hediye verildi. Sahil Güvenlik Komutanı Kendir'in programı, Sahil Güvenlik botuyla Van Gölü'nde tur atılmasıyla son buldu.DHA-Güvenlik Türkiye-Van Behçet DALMAZ

        2021-09-09 15:37:40

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler