Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Harun ASKU/BAŞKALE,(Van)-(DHA)VAN'ın Başkale ilçesinde yeni dünyaya gelen ve solunum yetmezliği çeken erkek bebek, polis helikopteriyle il merkezindeki hastaneye ulaştırıldı. Yoğun bakım ünitesine alınan bebek, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

        İlçede yaşayan Bişenk Öztunç, dün akşam saatlerinde Başkale Devlet Hastanesinde bir erkek bebek dünyaya getirdi. Kalbi duran ve solunum yetmezliği tespit edilen bebeğin, il merkezine sevkine karar verildi. Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Komuta Merkezi görevlilerinin sevk için helikopter talep etmesi üzerine, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın'ın talimatıyla Havacılık Şube Müdürlüğü pistinden polis helikopteri havalandı. Hastaneden alınarak helikopterle Van'a getirilen bebek, burada hazır bekletilen ambulansla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaştırıldı. Tedaviye alınan bebek, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

        DHA-Genel Türkiye-Van VAN-DHA

        2021-10-26 11:10:31

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler