Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Vatanım Sensi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 37. yeni bölüm fragmanı

        Vatanım Sensin 36. bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Vatanım Sensin'de son olarak Dağıstanlı'nın Hilal'i kaçırması, tüm dengeleri değiştirmişti. Cevdet, Dağıstanlı ile yüzleşti. Peki Dağıstanlı ve Cevdet, ittifak oldular mı? İşte detaylar...

        VATANIM SENSİN 36. BÖLÜM ÖZETİ

        Tevfik, bildiği sırları Azize'nin yanında gün yüzüne çıkartır. Cevdet'in gizli vazifesini bildiğini paylaşınca Azize'nin suratında şaşkınlık ifadesi belirir. Azize'nin başına gelen kötülükler, Cevdet'in gizli görevine engel olacak mı?

        REKLAM

        Leon, zorla kaçırılan Hilal'i aramaya devam etmektedir. Fakat Hilal'i kaçıran Kerim'in aklında evlilik gibi uçuk bir plan vardır. Leon, Hilal'i bu beladan kurtarmayı başarabilecek mi?

        Dağıstanlı'nın çiftliğini öğrenen Cevdet, artık yüzleşme zamanının geldiğini düşünür. Dağıstanlı'nın karşısına çıkar ve gizli şifreyi söyler. Dağıstanlı ve Cevdet, vatan mücadelesinde ittifak olacaklar mı?

        VATANIM SENSİN 35. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

        Dağıstanlı’nın gözüne girmeye çalışan Kerim, Hilal’i kaçırmış, bu sayede ödüllendirileceğini düşünmüştü. Bu haberi alan Yunan Teğmen Leon, bu hadiseyi Cevdet ile paylaşmıştı. Cevdet’in büyük şaşkınlığı, onu harekete geçirmişti. İngiliz Charles Hamilton’a, Dağıstanlı’nın yanında adamı olduğunu söyleyen Yunan General Filippos, onu bitirmek için adım atmaya başlamıştı. Hilal’in kaçırıldığını öğrenen Filippos, Dağıstanlı’ya gözdağı verebilmek adına İzmir meydanında Türkleri asmaya başlamıştı.

        REKLAM

        Dağıstanlı’nın yanında bulunan Azize, kendisini Yanık Efe olarak tanıtan Tevfik ile yüzleşmişti. Tevfik’ten kızı Hilal’i kurtarmasını isteyen Azize, ailesini koruyabilmek için her şeyi yapmaya hazırdı.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ