Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Takımına veda etti, geliyor... İşte, o isim! - Fenerbahçe son dakika transfer haberleri - FB transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, orta sahaya Brezilya ligi'nden takviye yaptı.

        2

        Sarı lacivertliler, teknik direktör Jorge Jesus'un Flamengo'dan öğrencisi Willian Arao ile anlaşmaya vardı.

        3

        30 yaşındaki oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalanacak. Brezilya basını Fenerbahçe'nin Flamengo'ya 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceğini yazdı.

        7

        Willian Arao, Sao Paulo altyapısında yetişti. Corinthians, Atletico GO ve Botafogo formaları giyen deneyimli orta saha oyuncusunun kulübüyle olan sözleşmesi 2023 senesinde sona erecek.

        8

        Flamengo kariyerinde toplamda 291 maça çıkan Arao, 25 gol ve 21 asist kaydetmeyi başardı. Güncel piyasa değeri 7 milyon Euro olan Arao, 1 kez Brezilya Milli Takım formasını giydi.

        9

        PEZZELLA'DA SONA DOĞRU

        Fenerbahçe sol bek için rotasını İtalya'ya çevirdi. Sarı-lacivertliler, Parma forması giyen Giuseppe Pezzella ile anlaşma sağladı.

        10

        Sarı-Lacivertliler, geçen sezonu Atalanta’da kiralık geçiren Pezzella için kulübü Parma ile 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında prensipte anlaşma sağladı.

        11

        24 yaşındaki Pezzella ile ise yıllık 1.2 milyon Euro'dan 3+1 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya varıldığı öğrenildi.

        12

        DEĞERİ 5 MİLYON EURO

        İtalyan oyuncunun Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 5 milyon. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Atalanta forması giyen Pezzella 29 maçta tam bin 301 dakika sahada kaldı. Genç isim bu süre içinde 3 asist yaparak takımına skor katkısında bulundu.

        Haberi Hazırlayan: İnanç Ergülen

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ