Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Victor Moses, İngilizler’in dikkatini çekti! Son dakika Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Victor Moses parlamaya başladı.

        2

        1.5 yıllığına Chelsea’den kiralanan 28 yaşındaki kanat oyuncusu, Göztepe maçında attığı golle kendi istatistik tablosundaki siftahını da yaptı.

        3

        Chelsea’de bu sezon toplamda 6 karşılaşmada tercih edilen Moses, bunlarda gol veya asist üretememişti.

        4

        Yeni Malatya maçının bitimine son 24 dakika kala oyuna girdikten sonra hareketlilik katan Moses, yine sonradan girdiği Göztepe maçında golünü attı, İngilizler’in dikkatini çekti.

        5

        Moses’la ilgili yapılan analiz haberde şu ifadeler yer aldı: Benitez şans verdi, Conte de onu fark etti ve verdi. Mourinho çekimserdi, Sarri de denemedi. İstediği şanstı. Bazı yeteneklerini sonradan sahaya süren Fenerbahçe, Göztepe karşısında büyüdü.

        6

        Ülkenin en büyük takımlarından biri için korkunç bir sezon oldu. Moses, Eden Hazard’a dönüşerek golü attı.

        7

        18 aylık yolculuğun başlangıcı fantastik oldu. Moses, Fenerbahçe’yle uyum yakalayacak gibi.

        8

        Göztepe ağlarına attığı golün sadece başlangıç olduğu aktarılan haberde Moses'ın, “Çok mutluyum. Fenerbahçe için ilk golümü attım. Umarım çok daha fazla gol atarım. Çalışmaya devam edeceğim. Takım arkadaşlarım çok iyi. Hocamız harika bir insan. Taraftarlarımız inanılmaz. Herkes bana büyük sevgi, çok iyi destek veriyor. Bunu sahadayken hissedebiliyorum. Bu takıma ve taraftara güzel günler yaşatmak istiyorum” sözlerine de yer verildi.

        9
        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ