Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Victoria Beckham, David Beckham'ı sildi! - Magazin haberleri
        1

        Gösteri dünyasının ünlü çifti David Beckham ve Victoria Beckham, dün akşam Britanya Moda Ödülleri törenine katıldı. Çifte o gece büyük oğulları Brooklyn Beckham ile model sevgilisi Hana Cross da eşlik etti. Beckham çifti, törenin ardından da partiye geçti. Bu partiye Brooklyn Beckham'ın sevgilisi de katıldı.

        2

        İngiliz tasarımcı Victoria Beckham, sırtına 19 yıldır evli olduğu David Beckham'a aşkını anlatan dövme yaptırmıştı. Dövmede, "Ben sevgilime aitim, sevgilim de bana..." yazıyordu.

        3

        Victoria Beckham'ın, önceki gece katıldığı davette bu dövmeyi sildirdiği ortaya çıktı. Dört çocuklu çift hakkında son zamanlarda çok sık ayrılık dedikoduları yapılıyor.

        4

        TÜM AİLEYİ TOPLADI

        Dünyaca ünlü çift, ayrılacaklarına dair dedikoduların çıkmasının ardından geçtiğimiz eylül ayında tatile çıkmıştı. Elton John ve ailesiyle birlikte ünlü müzisyenin yatında, Güney Fransa’da bir tatil geçiren Beckham ailesi, mutluluk pozları vermişti.

        5

        Ayrılık söylentileri sonrası David Beckham’ın tüm ailesini toplayarak bir konuşma yaptığı ve böyle bir durumun söz konusu olmadığını anlattığı ifade edilmişti.

        6

        Avustralya'da yayın yapan bir TV kanalına röportaj veren David Beckham, 19 yıldır devam eden evliliğine ilişkin flaş bir itirafta bulunmuştu. İngiliz eski futbolcu, "Bu kadar uzun zaman evli olmak her zaman zor iştir. Bu durumun zamanla biraz daha karmaşık hale geldi" demişti.