Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Gece Raporu - 10 Mart 2020 (Koronavirüse nasıl önlem alınır, riskli vakalarda ne yapılmalı?)

        Koronavirüs dünyada Çin'den sonra en çok İtalya'yı vurdu. Ülke tam anlamıyla bir uçtan diğerine kırmızı alarmda; İtalya hayalet ülkeye döndü. İtalya'nın göbeği Vatikan da aynı şekilde teyakkuzda. Vatikan Büyükelçisi Lütfullah Göktaş, İtalya ve Vatikan'da koronavirüs ile mücadele seferberliğini, Roma'daki atmosferi anlattı.

        Rum kesiminden sonra KKTC'de de koronavirüs vakası tespit edildi. Nasıl önlem alındı, KKTC koronavirüse karşı ne yapıyor? Türk Ajansı Kıbrıs Müdürü Fehmi Gürdallı anlattı.

        Ceza infaz indiriminde ne var? Ceza infaz indirimi ne getiriyor? İyi hal uygulaması değişiyor mu? İyi halden kimler faydalanacak? Ceza infaz indiriminde risk var mı? Ceza indirimi kimleri kapsamıyor? Ceza indiriminde nelere bakılıyor? Ceza indiriminden kimler faydalanır? Ceza Hukukçusu Prof. Ersan Şen değerlendirdi.

        Koronavirüse nasıl önlem alınır?  Okullara korona tatili gündemde mi? Riskli vakalarda ne yapılmalı? İstanbul Tıp Fakültesi Prof. Dr. Osman Erk ve Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü anlattı.

        BAKMADAN GEÇME