Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Açık ve Net - 22 Aralık 2020 (İki liderin parti kapatma polemiği nereye varır?)

        Kübra Par’la Açık ve Net’te ittifaklarda yeni olasılıklardan muhalefetin “Parlamenter sistem” çağrılarına, Türkiye-ABD ilişkilerinden Yunanistan’ın Doğu Akdeniz’de müttefik arayışlarına iç ve dış siyasetin sıcak başlıkları masaya yatırılıyor.

        "Son 70 yılda bu ülkenin geçmişini ve kaderini bilen muhafazakar kitle, tek parti zihniyetinin iktidara gelmesinden endişe duyuyor"

        Açık ve Net'te Kübra Par sordu; Kamuoyu Araştırmacısı İhsan Aktaş, iki liderin parti kapatma polemiğini yorumladı "Artık AK Parti ülkeyi yönetemiyor. Bu iddiaları gündeme getirerek halka korku vermeye ve gündemi değiştirmeye çalışıyorlar"

        Açık ve Net'te Gazeteci Mustafa Balbay, iki liderin parti kapatma polemiğini yorumladı "Sayın Kılıçdaroğlu'nun 'İktidara geldiğimizde AK Parti ile iş yapan iş insanlarının mallarına el koyacağız' demesi bu iddiaya neden oldu. Bu düşmanca tutum kabul edilemez" Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, iki liderin parti kapatma polemiğini yorumladı "Sayın Erdoğan'ın endişesi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin bir sonucudur. Sebebi tek kişinin vesayeti altında olmamız. Cumhurbaşkanı değişirse yetkinin nasıl kullanılacağını bilmiyoruz"

        İYİ Parti'li Uğur Poyraz, iki liderin parti kapatma polemiğini yorumladı Kübra Par soruyor; Gazeteci Mustafa Balbay, Akademisyen Prof. Dr. Yaşar Hacisalihoğlu, Kamuoyu Araştırmacısı İhsan Aktaş ve İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz Açık ve Net’te yanıtlıyor

        BAKMADAN GEÇME